Wednesday Apr 27

NO ELEVATORS DAY: NO ELEVATORS DAY in "Sabahudin Gabrani" school, Tirana on April 27, 2022

Albania
  • Where Shkolla sabahudin gabrani, tiranë Tirana ,
    Albania
  • When Event Start
    27.04.2022

Eventi pritet te organizohet në Shkollën Sabahudin Gabrani Është e lehtë! Thjesht do përdorim shkallët si edhe do shpërndajmë lëvizjet, me foto dhe/ ose video me hashtags të fushatës #UseTheStairs dhe #NoElevatorsDay #GjejLëvizjenTënde :)